Ordmästare

Ordmästare

5534.5 MB0
Download
Vertrouwde app
Dit is de nieuwste versie
Versie
1.0.70
Ordmästare screenshot 1
Ordmästare screenshot 2

Beschrijving van Ordmästare

är en ny och rolig version av de klassiska ordspelen. Du drar helt enkelt bokstäver för att skapa olika ord. Det är lätt att spela och roligt att mästra. Med detta ordspel kommer du upptäcka hur fantastiskt roligt och beroendeframkallande det är att söka ord.
Vårt ordspel börjar med enkla och vardagliga ord, och innehåller tusentals olika nivåer som du kan spela på. Många nya nivåer kommer att uppdateras i framtiden.
Är det inte tillräckligt för dig att hitta ord på enkla nivåer? Utmana dig själv att hitta alla extra svåra ord, för att få bonusar. Om du fastnar på vissa ord kan du använda ”Blanda” eller "Tips" för att komma vidare. Du kommer bli överraskad över hur svårt det kan vara att hitta även lätta ord.
Ordspel är bäst för hjärnansgympa och stavningsförbättringar. Vårt ordspel är ett av de mest spännande anagram- & ordsökningsspel som utmanar ordsökningsfärdigheter i alla åldrar.
- Dra bokstäverna för att skapa ord
- Hitta extra ord för att samla mynt
- 2000+ nivåer som du kan spela
- GRATIS att få dagliga bonusmynt
- Tryck på "Blanda" -knappen för att ändra bokstavsordningen
- Tryck på "Tips" -knappen för att få ledtrådar
- Lämplig för alla att träna ordsökningsförmåga
- Du behöver inte internettåtkomst så du kan ha kul med ordsökningsspelet när som helst
- Enkelt att spela och svårt att mästra
- Helt GRATIS för alla spelare
Om du gillar korsord eller ordsökningsspel borde du definitivt prova det här ordspelet. Det är lättare att lära sig än korsord, och mycket mer beroendeframkallande.

Meer lezen
#

Goede app gegarandeerd

Deze app heeft de beveiligingstest voor virussen, malware en andere schadelijke aanvallen doorstaan en bevat geen enkele bedreiging.

Gebruikersbeoordeling

0
0
50
40
30
20
10

Reviews van gebruikers

APK-informatie - Ordmästare